BYG-CAD 3D

Bricscad menu

Menu

Forside

Nyheder

Programmer

Support

Online Hjælp

Priser

Downloads

Hotline

 

Freeware

Studieversion

Info/Kontakt

Links

BYG-CAD

SketchUp

Bricscad

AutoCAD LT

CADSTA Tools

Bricscad V20

DOWNLOAD

KØB

Kombinationen af DWG kompatibilitet, genkendelig brugerflade, hurtig support og til en rimelig pris for nye licenser og opgraderinger. Gør Bricscad® til det bedste alternativ, for at
erstatte AutoCAD licenser eller tilføje en masse licenser til et eksisterende AutoCAD miljø.

Direkte modellering i Bricscad V23 Pro

Bricscad V23 Pro har en ekstremt kraftfuld rendering engine, der gør det muligt at arbejde i permanente render tilstand. Materialer og lys kan oprettes og redigeres i Materiale afsnittet i Tegning Explorer.
Dynamic Input og Dynamic Mål
Dynamic Blocks
 
Dynamiske Dimensioner er tilgængelige, mens der oprettes/redigeres i objekter. Med den nye DYNMODE knappen kan det tændes og slukkes. Når du flytter en greb punkt, er alle relaterede dimensioner vist i real time og kan ændres med Dynamic Input.   Du kan indsætte dynamisk blokke fra dine eksisterende dynamiske blokbiblioteker og justere de brugerdefinerede egenskaber og begrænsninger i Egenskaber Bar.
Materialer   Lag Preview
 
Materialerne er defineret af forskellige farveindstillinger og indstillinger såsom glans, gennemsigtighed, brydningstal, selv belysning og refleksivitet.
Materialer kan vises ved at vælge et bitmap billede under diffuse map og herefter finjusteres med indstillinger for transparency map og bump map.
Alle maps kan herefter blandes for at få præcis det look, som du ønsker.
  I Lag delen af Tegning Explorer vises indholdet af hvert lag i indholdsruden.
PDF Underlay   Oprettelse af separate Hatches
 
Vedhæft en PDF-fil til din tegning. Du kan snappe til geometrien, der er indeholdt i pdf.   Du kan oprette separate skraveringer, når du efterfølgende udpeger skraveringer vises skraveringsgrænserne, eller når du vælger flere lukkede enheder, der skal skraveres.
Chapoo connectivity   Associative Dimensions
 
Med Chapoo kan du uploade filer og dele dem med venner og kolleger. De kan se dine filer i skyen, lave revisioner eller kommenterer dem.
 
  Målsætninger opdateres automatisk, når geometrien ændres. Målsætning kan nu kædes sammen med objekt snap punkter såsom endpoints, midtpunkter og vinkelret.
Associative dimensionering gælder både lineær og vinkel målsætning.
Reference Editing   Settings Manager
 
Refedit Værktøjet giver mulighed for at redigere indholdet af eksterne referencer (Xrefs) og blokke indsat i en åbnet tegning, det kaldes in-place reference editing. RefEdit viser enten den del af referencerne, som du redigerer eller hele tegningen eller alle objekter i blokke. Indlejrede blokke opdages automatisk og præsenteres i en træstruktur. Et preview af hver blok eller Xref hjælper dig med at vælge det rigtige objekt. Ændringerne gemmes tilbage til Xref-tegningen eller i blokken i den aktuelle tegning.   I indstillingsdialogboksen, kan du kontrollere eller ændre den aktuelle værdi af alle indstillinger. Indstillingerne kan ses alfabetisk eller kategoriseres, gruppere relaterede indstillinger i en træstruktur. Den indbyggede søgefunktion kan du finde indstillinger hurtigt og intuitivt. For hver indstilling får du en kort beskrivelse, om indstillingen er global eller tegning specifikke og, om muligt, en grafisk preview.

Betragtninger der gør Bricscad V21 interessant:

  • Bricscad filformat er DWG 2018
  • Bricscad kan åbne eksisterende AutoCAD 2.5 til AutoCAD 2023
  • AutoLisp og DCL-support
  • Menu (.MNU) og script (.SCR) fil-understøttelse
  • 3D kommandoer (kun pro version)
  • VBA-understøttelse (kun pro version)
  • Render-understøttelse (kun pro version)

 

free web tracker