BYG-CAD 3D

 

AutoCAD menu

Menu

Forside

Nyheder

Programmer

Support

Online Hjælp

Priser

Downloads

Hotline

 

Freeware

Studieversion

Info/Kontakt

Links

BYG-CAD

SketchUp

Bricscad

AutoCAD LT

CADSTA Tools

AutoCAD LT 2013

 

 

Det daglige arbejde bliver simplere med AutoCAD LT 2023!
Du kan udvikle designkoncepter med AutoCAD LT® til skitsering og detaljering og udarbejde nøjagtige tekniske 2D-tegninger, som du lettere kan redigere, genbruge og dele med andre. Programmet fås til både Windows og Mac, så du kan udarbejde konstruktionsbeskrivelser i den udgave, du helst vil arbejde med. Beskriv ideer med de mange forskellige CAD-værktøjer til skitsering og detaljering i 2D. Samarbejd med andre ved at bruge den ægte DWG™-teknologi i AutoCAD LT til fildeling og samarbejde. Øg produktiviteten med et program, der er udviklet til effektiv udarbejdelse af konstruktionsbeskrivelser til design.

Med AutoCAD LT® 2023 får du:

Tegneværktøjer—Skab enkle eller komplekse tegninger i 2D med almindelige former som streger, polygoner, buer, cirkler og ellipser.

Rediger objekter—Rediger eksisterende geometri med kommandoer som stræk, skaler og roter. Opret nye objekter med kommandoer som kopiér, forskyd og spejlvend.

Indsæt anmærkninger i tegninger—Fuldend tegningerne med anmærkninger i form af tekst, dimensioner og skraveringer.

DWG-filformat—Gem tegningsfiler, og del dem med andre i sikker forvisning om, at dataintegriteten bevares, og dataene altid kan benyttes til det ønskede formål med DWG™-teknologien.

Udgiv, plot og del—Opret en fil med flere ark i DWF™-, DWFx- eller PDF-format, eller opret et tegningssæt på papir. Få vist filer, rediger data og samarbejd vha. AutoCAD WS.

free web tracker